Θεατρική παράσταση «Το Πέρασμα»

Η Θεατρική Ομάδα του ΚΑΤΚΕΘ, παρουσίασε το Σάββατο 20-1-2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του κέντρου, την παράσταση με τίτλο «Το Πέρασμα», στα πλαίσια του θεατρικού εργαστηρίου που λειτουργεί εντός του κέντρου, με εμψυχωτή – συντονιστή τον σκηνοθέτη –ηθοποιό Στάθη Γράψα.

Πρόκειται για ένα βιωματικό δρώμενο με μοναδικό σκηνικό τα τέσσερα παράθυρα της αίθουσας, χωρίς τα συνηθισμένα καθίσματα και αντικείμενα του χώρου, για να κινηθούν τα σώματα ελεύθερα κι ένα μικρό βάθρο. Μέρος του σκηνικού και όλοι εμείς που το παρακολουθήσαμε, αφού συμμετείχαμε ενεργά στην παράσταση.

Ένα «πέρασμα» απ όλων των ειδών των εξαρτήσεων που ό καθένας μας έχει βιώσει, προς στην απεξάρτηση – αποδέσμευση, παίρνοντας τον δικό του, διαφορετικό δρόμο στην ελεύθερη ζωή, νικώντας τον «κακό λύκο» που παραμονεύει, κερδίζοντας τα οφέλη της ψυχής. Ένα έργο με πλούσια νοήματα, ανασύροντας τα βιωματικά ερεθίσματα όλων μας, προκαλώντας την εξωτερίκευση των συναισθημάτων μας.

Στη παράσταση συμμετείχαν και οι σπουδαστές της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης Αγίας Βαρβάρας «Ιάκωβος Καμπανέλης»

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πολύς κόσμος από όλους του χώρους με τους οποίους συνεργαζόμαστε, φορείς που μας στηρίζουν αλλά και απλοί επισκέπτες. Βεβαίως, το προσωπικό της υπηρεσία καθώς και οι θεραπευμομενοι που δεν συμμετέχουν στο θεατρικό εργαστήρι ήταν παρόντες, τιμώντας τόσο τον ηθοποιό όσο και όλους τους θεραπευόμενους- ηθοποιούς, που όλοι μαζί μοιραστήκαμε βαθιές εμπειρίες.

Θεατρική Ομάδα

 

Αφήστε μια απάντηση